JACUZZI TIME!

Huur een professionele jacuzzi voor 5 personen in jou eigen tuin!

Huur een jacuzzi tegen een scherpe prijs om even te ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Onze jacuzzi biedt plaats voor de hele familie en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er zijn twee ligplaatsen en drie zitplaatsen voorzien.

Deze jacuzzi is voorzien van 22 massage-jets EN ledverlichting. Temperatuur is regelbaar van 26C° tot en met 40C°. Tevens is onze jacuzzi zeer bevorderlijk voor medische klachten als spierpijn en rugpijn.

Hygiëne is gegarandeerd! Vooraf levering wordt er eerst een grondige reiniging voorzien en wordt de filter vervangen. Netheid van onze apparatuur vinden wij zeer belangrijk. Tijdens het plaatsen voegen wij de juiste kwalitatieve onderhoudsproducten toe aan het water zoals chloor en aquafinesse. Bij levering voorzien wij een duidelijk gebruikershandleiding.

Welke doorgang is vereist? Poortje met minimaal 0,8 meter breed is al voldoende. Met onze aangepaste apparatuur zijn trapjes, verhoogjes en andere obstakels “no problemo”, check zeker onze foto’s!

Reeds 5 jaar levert Rent-ID spa’s aan particulieren en professionelen waarbij we ontzettend fier zijn op onze vele honderden tevreden klanten. Levering in heel België onder andere Leuven, Diest, Aarschot, Antwerpen, Hasselt, Geel, Tessenderlo, Tienen, Landen, Zoutleeuw, Mechelen, Begijnendijk, Bonheiden,…

TIP!! Taste and buy! Overtuigd na een weekje huren? Huurbedrag wordt integraal terugbetaald bij aankoop van een jacuzzi bij Jacuzzi pret!

Origineel cadeau nodig? Met onze cadeaubon heb je de sublieme verrassing! Aanvraag via ons contactformulier met de gegevens van de gelukkige. De waarde van de bon bedraagt minimaal één week huurperiode.

OOK VOOR BEDRIJVEN, EVENEMENTEN EN FESTIVALS!

Met onze jacuzzi’s is succes en plezier verzekerd! Voor jacuzzi’s op jou evenement kan je bij Rent-ID terecht! Voor verjaardagsfeestjes, tuinfeesten, festivals of bedrijfsfeestjes zorgen wij voor een super leuke tijd. Tijdens het evenement wordt er begeleiding door ons voorzien, waarbij de waterkwaliteit onze prioriteit is. Wegens onze complete aanpak zijn we een gevestigde waarde op de festival sites. Andere wensen zoals een overkapping, inrichting volgens een thema, douche-inrichting, verlichting, projector met bijvoorbeeld live streaming behoren ook tot de mogelijkheden. Prijzen op aanvraag!

WAT HEB JE NODIG?

Vereisten:
* Leidingwater
* Doorgang van 0,8m breed
* Elektriciteit 230V gezekerd op 16A